![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Skąd: Niedzieliska(k.Zamość) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dopiero uczę się PHP i MySQL. Przerabiam właśnie jeden z kursów on-line o PHP i MySQL. Doszedłem do zagadnień związanych z łączeniem skryptów php z baza danych. Autor kursu zaprezentował testowy kod skryptu PHP i zapytań MySQL. Wszystko szło dobrze ale gdy chciałem wzbogacić skrypt (również z porad autora) nie wszystko działa. Skrypt to prosta ksiązka telefoniczna, utworzyłem bazę i tablicę . Dodałem testowy wpis za pomoca zapytania oraz dodałem możliwość usuwania wpisów. Następnie dodałem możliwość dodawania ich wprost ze strony i tutaj nie wiem czemu po wypełnieniu pól formularza i naciśnięciu przycisku dodaj nic się nie dzieje. Zapewne popełniłem jakiś błąd.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Skąd: Niedzieliska(k.Zamość) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam.
I z całego serca dziękuje;D Przez > się wszystko posypało . Jeszcze raz wielkie dzięki! Wiecie czemu nie wyświetla mi się edycja wpisów? Poradzicie coś? Ten post edytował cyfilis 4.08.2011, 17:19:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 19:35 |