![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witojcie
takich rzeczy jeszcze nie było otóż, dostałem przed chwilą telefon od gościa (i jest to 2 telefon na przestrzeni ostatniego miesiąca więc coś jest na rzeczy...) który twierdzi, że JA próbuję się włamać do niego na komputer co najgorsze nie szło z nim w ogóle pogadać tj. powiedział na prędce że próbuję się do niego włamać i jeśli będę dalej próbował zgłosi to odpowiednim organom dziękuję dowidzenia, nawet nie dało się go zapytać co gdzie jak o co chodzi bo się rozłączył a teraz nie odbiera telefonów rozumiem 1 przypadek, ale jakiś 2-3tyg temu dzwonił inny koleś w identycznej sprawie tamten był lekko bardziej rozmowny i zażądał wyłączenia przeze mnie komputera, mówił że program ESET wykrywa mu włamanie z mojego IP i znalazł w internecie że to moje IP i tam też gdzieś znalazł nr telefonu do mnie... pomijając fakt, że w obu przypadkach byłem w pracy więc IP byłoby na 100% nie moje tylko pracodawcy co wyklucza użycie mojego komputera jako zombie w jakimś ataku, zostają ataki przez strony internetowe, mam ich w sumie 2 [easyallegro.pl] i [adrianbienias.pl] ale nie mogę się w nich dopatrzeć jakiś problemów (standardowo google blokuje witryny z jakimiś robakami i wyskakuje czerwona plansza, komunikat że ta strona może być zagrożeniem itp.) w kodzie plikach index nic nie znakazłem tj. żadnego dopisanego z zewnątrz kodu... pomóżcie mi proszę rozwiązać tą zagadkę może ma ktoś więcej wiedzy na ten temat, bo mam niezłą zagwostkę o co tutaj chodzi... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 07:52 |