![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Do napisania tego posta mnie skłoniła dzisiejsza oferta na jednym z portali zakupów grupowych/ Przeglądając ofertę okazji natrafiłem na oto taki "cud miód":strona za 19 złotych. Już parę dni temu była podobna oferta stworzenia strona na joomli ale cena była bardziej realna niż ta tutaj. Już się lepiej cenią na portalach aukcyjnych:). Teraz do meritum. Jak się im to opłaca? Przecież gruper też pobiera swoją prowizje (słyszałem że 30 %). Czyli na czysto już po opłaceniu podatku im wychodzi około 10 zł na stronie. To jest chore i zaniżanie rynku. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wizę że temat się rozwinął. No fakt klienci którzy korzystają z takich promocji to grupa która zawsze ma "jakieś ale". Dobrze to było opisane w pewnym artykule o fryzjerze, który chciał się zareklamować poprzez zakupy grupowe. Ale z drugiej strony większość klientów nawet niezadowolonych z jakości usługi nie będzie walczyła o zwrot gotówki bo i po co? Przecież to była promocyjna cena. Nikomu nie zechce się ruszać swojego tyłka dla tych kilkunastu złotych.
P. S. Samemu serwisowi trudno mi zaufać, bo od tygodnia promocja się kończy za 5 godzin i jakoś nie może się zakończyć. Zakrzywienie czasoprzestrzeni?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 01:26 |