![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem pierwszy raz na tej stronie i po raz pierwszy mam do czynienia z PHP.
Osoba co robiła stronę wyjechała i nie ma z nią kontaktu. Problem jest w tym, że strona była przenoszona też nie przeze mnie. Na stronie tej brakuje polskich znaków. W HTML-u dałbym radę. Co zrobić aby to naprawić. Mam dostęp do strony i hasła. Bardzo proszę o pomoc poniżej link do strony. http://stronyweb.com.pl/smp/news.php |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Przeczytałeś podwieszony temat i sprawdziłeś wszystkie możliwości?
Odpowiem za Ciebie, Nie. Bo gdybyś to zrobił problem zostałby rozwiązany. 2. Zamiast bezsensownie szukać po wszystkich plikach, sprawdź sobie gdzie PHP-Fusion 6 łączy się z bazą danych i tam zmień kodowanie, jeśli nie znajdziesz, to masz pewnie nazwę i hasło do bazy danych wpisz któreś w nich w wyszukiwarkę np. Total Commandera i znajdzie Ci, w jakim pliku jest to słowo...w tym pliku łączysz się z bazą danych i tam stosujesz się do zaleceń z podpiętego tematu odnośnie polskich znaków. Ten post edytował Damonsson 23.07.2011, 17:18:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:45 |