![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóz od paru miesiecy ucze sie PHP, jednak spotkam sie opiniami, ze ten jezyk nie ma przyszlosci.
Czy według was ten jezyk bedzie konkurencyjny w przyszlosci, i czy oplaca sie go uczyc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @Rid - a propo NS, zobacz na changeloga php5.3 No faktycznie,ale nie o to mi chodziło w ASP.NET mam już szereg gotowych przestrzeni nazw jak system.IO, system.text,System.Drawing i mnóstwo innych-podobnie jest w JEE2-w PHP niby są,ale wszystko trzeba budować od nowa(całą strukture przestszeni) pod swoje potrzeby. Cytat A duza jest szansa na to, ze to "doszlifuja", bo róznie to bywa -jeśli ,będzie duże zaineteresowanie to myślę,że tak.Na razie,z tego co widzę zainteresowanie Microsoftu PHP jest duże o czym może powiedzieć Administracja PHP("zaproszenie na konerencję") ,i kto wie czy także ten gigant nie wpadnie na to żeby połączyć język c# z PHP i swoimi frameworkami,myślę że naprawdę powstałby bajer.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 22:31 |