![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 1 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Tworzę sobie galerię zdjęć. Nie jest oparta o MySQL, gdyż tych zdjęć będzie bardzo dużo, a bazę danych mam o małej pojemności.. Opieram to o pliki tekstowe. Na stronie z galerią za paginacje odpowiada ajax. A dokładnie: Dokładnie na 1 stronie może wyświetlać się maksymalnie 9 miniaturek zdjęć w ustalonej przeze mnie wielkości.. Zdjęcia mam w fodlerach: galeria > zwierzeta : - zdj (normalne zdjęcia) - th (miniaturki) No i doszedłem na razie do takiego momentu i nie wiem co dalej:
Przed użyciem tego IF'a "co ma dzielić" wyświetlało mi wszystkie zdjęcia.. po tym nie chce ani jednego... Coś źle robię, ale nie mogę dojść do tego i pomieszałem już wszystko w swojej głowie.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 1 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli muszę wstawić :
Lecz po wstawieniu tego jest tak jak poprzednio, Jak zmieniłem warunek na
to nie przechodzi na następne podstrony... Ok dotarłem już do tego, dzięki za naprowadzenie. Wszystko już działa, prawie.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otóż mam plik galeria.php gdzie z mysql pobieram dane kategorie i dane foty do nich. W skrypcie muszę definiować z góry gdzie ma to działać...
Dokładnie chodzi mi o link, działa to w przypadku działu zwierzęta, lecz w innych już nie będzie działać... Można to jakoś obejść? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:45 |