![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głowię się i głowię i nic mi nie przychodzi.
Chcę zrobić coś takiego, że button z menu jest aktywny w momencie gdy użytkownik jest na danej stronie. Nie chodzi mi o HTML/CSS bo to jest rzecz prosta. Przykład: Jesteśmy na podstronie "Produkty" więc aktywny jest przycisk "Produkty" Jesteśmy na Kontakt, więc aktywny jest przycisk "Kontakt" Ma to się dziać w pełni dynamicznie, bo gdyby chodziło o napisanie kilku stałych warunków to nie ma problemu. Czy takie coś jest w ogóle realne ? Proszę o jakieś koncepcje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co, żeby wiedzieć, po to aby pogłębiać swoją wiedzę a nie tylko zrobić coś na odwal się... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Programowanie jest sztuką. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Programowanie jest sztuką ... wyboru i pokazem umiejętności programisty. Lub też ich braku (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:53 |