![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam oto taki kod PHP:
Chciałbym do tego dołożyć podstrony. Chodzi mi o: mojastrona.pl/player.php?id=1,2,3,4,5,6 itp. Każdy gracz z osobna. W tym momencie mam 2 wpisy w tabeli 'gracze'. Screen z tabeli bazy danych: http://iv.pl/images/45340069649540872165.jpeg Chodzi mi o wyświetlenie profilu gracza o id 1,2,3,4 i tak po kolei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bardzo proszę o pomoc i myślę, że rozumiecie (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za każdym razem będziesz się pytał o takie bzdety (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Masz taki błąd, bo zapytanie było nieprawdiłowe. daj echo mysql_error() to będziesz wiedział o co chodzi. Dałem Ci tylko przykład, pokazałem jak możesz pobrać kilku userów znając ich ID. Teraz ty sam sobie to poskładaj tak jak chcesz. Domyślam się, że nie działa, bo albo nie ma parametru idki albo jest on błędny (w sensie, że nie są to liczby oddzielone przecinkami), daj pare ifów, jakieś sprawdzanie danych i będzie dobrze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:48 |