![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,który system waszym zdaniem jest lepszy i dlaczego ? Proszę podtrzymać swoje zdanie mocnymi argumentami.Mile widziane własne uwagi z tego jak sprawuje się wam system.Oraz jak to możliwe napiszcie z jakiego korzystacie.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Napisałem wyraźnie, że nie zapewni takie bezpieczeństwa jak oprogramowanie docelowo do tego stworzone, to jest dodatek jak dla mnie - dla newbie, który kupują komputer i ma działać Nie byłbym tak do końca pewien - widziałem swego czasu test, w którym te dwa narzędzia nie wypadały tak wcale blado na tle konkurencji. Cytat Może i nie, ale działa tak samo do dupy jak w XP. Ze starszymi grami/programami miałem problemy czy to na XP czy na 7, aby odpalić w trybie zgodności. W 7 ostatnie próby kończyły się włączeniem, natychmiastowym zabiciem aplikacji i wysypaniem błędu. Nie wiem, czy rozmawiamy o tym samym; ja mam na myśli wirtualizację z prawdziwego zdarzenia, znaną pod nazwą tryb XP. I póki co, nie zawodził mnie on przy starszych aplikacjach. Cytat W dodatku w suppocie MS mogą mi powiedzieć najwyżej, że to wina sterowników - a ja akurat potrzebuje te, które wspierają X-Fi wirtualny, bo akurat gdy kupowałem kartę dźwiękową nie było jeszcze procesorów X-Fi lub były w ... drogie. Jedno napędza drugie - producenci softu sprzedaż sprzętu, producenci sprzętu - sprzedaż softu. Kamerka na USB mi przestała działać pod W7, to musiałem z niej zrezygnować. Tego nie zahamujesz. Cytat Super, mogli na to wpaść bardzo dawno temu. Jestem ciekaw jak wygląda sprawa z niepodpisanymi sterownikami? Aktualizowane są tylko WHQL. Cytat Tutaj nawet MS olewa tego windowsa. No mi się w głowie nie mieści, żeby ciągle siedzieć na systemie sprzed 10 lat... 10 lat, to szmat czasu w IT... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:43 |