![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,który system waszym zdaniem jest lepszy i dlaczego ? Proszę podtrzymać swoje zdanie mocnymi argumentami.Mile widziane własne uwagi z tego jak sprawuje się wam system.Oraz jak to możliwe napiszcie z jakiego korzystacie.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli masz jakieś problemy z 7 jakieś nie dociągnięcia itd to zgłoś to do supportu MS powinni się tym zająć.
Wiem że są ciągłe aktualizacje bezpieczeństwa dla 7 ale wskaż mi chociaż jeden przykład gdzie ataku dokonano poprzez system operacyjny a nie oprogramowanie które jest na nim zainstalowane. Hakerzy właśnie wykorzystują luki w os. A jest to spowodowane nie ostrożnością w korzystaniu ze systemów nie doświadczonych użytkowników. Nie dość tego windows sam w sobie ma firewalla przecież. I nie trzeba instalować kolejnego ręcznie a nawet nie powinno się instalować jednego na drugiego - wiem po sobie trochę się namieszało przez ten wypad ale nie skończyło się to re-instalem systemu .Odzyskał sprawność po takiej akcji i wielu innych - czy tak samo zachowałby się xp ? Ja nim często miałem błędy od oprogramowania czy blue screeny.A na 7mce ani razu tego nie zauważyłem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 07:54 |