![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
moglby ktos skrytykowac? co wadzi, co mozna poprawic etc?
prosilbym o solidna krytyke Link do strony: http://www.path-of-power.com
Powód edycji: [strife]: Dodanie linku do tematu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najpierw prosisz o krytykę, a w tym dłuszym poście wyżej czytam tak ma być, tak jest ok, itd. nie jest OK,
ta strona to kompletna pomyłka, tak jak napisał athabus strona SPAMowa, wchodząc na nią od razu spojrzałem na pasek kart, czy aby jakaś reklama nie wyskoczyła, to o czymś świadczy Zmień layout strony, daj jakieś fajne logo/top, coś co od razu widać, jest rozpoznawalne i charakterystyczne, a od razu będzie o niebo lepiej, potem zajmij się typografią. Zobacz chociażby na onet.pl czy wp.pl, jakby nie było tego loga/topu, to od razu bym wyłączął stronę, na pierwszy rzut oka masa chaotycznego tekstu, ale jeśli strona zachęci mój mózg do myślenia chociaż przez 5 sekund, to wszystko zaczyna się układać. Ty znasz tę stronę, bo pewnie wgapiałeś się w nią godzinami, ale musisz się wczuć w użytkownika, który widzi ją po raz pierwszy PS. po 30sekund przebywania na stronie mam wrażenie, że jest to strona jakiejś sekty albo religii typu scjentyzm :-) Ten post edytował rzymek01 12.07.2011, 00:03:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 15:30 |