![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Tak jak w temacie od kilku dni nie mogę zrozumieć dlaczego lista jest po prawej stronie strony a próbowałem już chyba wszystkiego np. clar: both padding margin position relativ itp Zapewne dotyczy to dziedziczenia ale nie potrafię tego rozwiązać
CSS
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem jak mogę usunąć float:right z menu próbowałem ustawić go w różnych miejscach ale wtedy menu się rozsypuje.
Pytanie czy mógłbyś podpowiedzieć gdzie zatem wstawić float:right Dopisanie w kodzie <ul id="trzy"> a w css #trzy ul li { float: left; } POMOGŁO (IMG:style_emoticons/default/co_jest.gif) czyżby zmian nazwy tak wpłynęła na sposób działania. Natomiast przestawiło mi się logo i margin-top nie pomógł zadziałał za to padding-top Dlaczego (IMG:style_emoticons/default/co_jest.gif) przecież to div z innym id. Dziwne naprawdę bardzo dziwne. To musi mieć coś wspólnego z dziedziczeniem ale dla czego nie działa clear? Niemniej jednak dzięki za zaangażowanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:41 |