![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
![]() Ostatnio dostałem przypływu ambicji i chęci na przebudowę swojej strony www. A tak żeby coś robić, czegoś się nauczyć. Cały projekt pisałem w Notepad++(oprócz użytego JS który dopiero próbuję jako tako pojąć ![]() Proszę o ocenę, przetestowanie ![]() Link: http://systemyinternetowe.com/ Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest pusty tag. Po zalogowaniu jest to element profilu.
<center> użyłem do wycentrowania małego loga z tekstem jednocześnie. Mniej pisania niż jak bym miał to CSS opracowywać. Obrazki postaram się poprawić, aktualnie czytam książkę o SEO tak więc zapewne jakieś modyfikacje mnie nie ominą. Treść,a raczej jej ułożenie postaram się poprawić. Proszę o kolejne sugestię na temat kodu, grafiki. P.S. Co byś dodał by ją ulepszyć, tą grafikę oczywiście. Postaram się jakoś to rozszerzyć. Co do tego błędu, no niestety jest ich masa, ale tego już niema ![]() Polepszę walidację komentarzy dziś wieczorem, bo teraz już nie mam na to siły ![]() I tak jak mówiłem. z SEO będzie jeszcze dużo zmian. Książkę czytam od wczoraj, a stronę robiłem już od dłuższego czasu ![]() Mógł byś rozbudować, bo nie za bardzo kojarzę Cytat Deklaracja jest 2 razy, tak powinno być? Portfolio spróbuję zrobić bardziej czytelne. Proszę o kolejne sugestię. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:10 |