![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zatrzymałem się na problemie:
mam na stronie istniejący kod html w szablonie: <p> <fragment kodu 1a> nazwadomeny1.pl <fragment kodu 1b> <fragment kodu 2a> nazwadomeny2.pl <fragment kodu 2b> <fragment kodu 3a> nazwadomeny3.pl <fragment kodu 3b> . . . <fragment kodu 20a> nazwadomeny20.pl <fragment kodu 20b> </p> Czy jest prosty sposób na zczytanie pomiędzy znacznikami <p> a </p> nazwadomeny1.pl do nazwadomeny20.pl by były dostępne w zmiennych od 1 do 20 i mogły wpływać na zmiany kodu <fragment kodu 1a> ...<fragment kodu 20a> nazwadomeny1.pl ... nazwadomeny20.pl jest formacie bez http://www. (tylko nazwadomeny.pl) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak początkujący jesteś, ale kupiłeś już książkę, to mogę dać ci jakiegoś gotowca, tylko pokaż mi większą część kodu który chcesz pobrać (html), żebym wiedział co dokładnie chcesz pobrać, bo niestety nie ma jakiejś metody że mówisz stronie "pobierz mi to o czym teraz myślę" i ona za ciebie pobiera to o czym myślisz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trzeba podać dokładnie co ma pobrać, jak będę wiedział co ma pobrać, to ci napiszę gotowca.
Ten post edytował by_ikar 4.07.2011, 10:34:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 00:45 |