![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Próbuje stworzyć wyszukiwarkę plików na serwerze. Jej działanie ma polegać na tym, że wpisuje szukaną fraze i skrypt przeszukuje wszystkie katalogi i pliki na serwerze w poszukiwaniu tej frazy i wyświetla liste plików w jakich ona się znajduje. Mam taki skrypt on działa, ale (jest jedno ale) nie szuka w plikach php, znaczy szuka, ale nie wiem na jakiej zasadzie jeśli umieszczę np w pliku:
To nie znajdzie żadnych ze słów. A chodzi mi o to by szukało np. zmiennej. Proszę o pomoc, niżej kod PHP skryptu:
Z góry dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie jeszcze wersje FTP, która przeszuka cały server do którego się zalogujesz ale niestety nie udostępnię. Ta wersja potrafi cofnąć się do folderu public_html lub niżej jeżeli brak praw. Sądzę ze będziesz potrafił przystosować do swoich potrzeb. Ten post edytował Adi32 4.07.2011, 09:09:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 01:44 |