![]() |
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Zastanawia mnie czy ktoś już z forumowiczów ma dostęp do Google+ i podzieli się wrażeniami oraz zaproszeniem :-)
Całe Google przeszło przebudowę niektórych elementów serwisu, głownie wyglądu, jak oceniacie nowe zmiany? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Udało mi się uzyskać dostęp, jak by ktoś chciał zaproszenie to proszę o email na PW (koniecznie *@gmail.com).
Chwilę się pobawiłem całością i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i facebook nie powinien czuć się już tak pewny, Google+ to naprawdę dobra konkurencja. Interfejs "nowo webowy", dużo przeciągania, ładnych prostych (a przede wszystkich nie przeszkadzających) animacji. Grupowanie użytkowników w kręgi, możliwe pisanie na wall'u do wszyskich lub wybranych kręgów, możliwość dołączenia do wpisu swojej lokalizacji, ect ect. W dodatku całość spięta z innymi usługami google. Po pracy się dokładniej przyjrzę całości. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 11:48 |