![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 21.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Niech mnie ktoś nakieruje jak może. Chcę się łączyć z serwerem vimeo i pobierać satystyki oglądanych filmów. Aby móc oglądać statystyki 3ba się jednakże zalogować. Chcę aby skrypt się logował robił to wszystko, mam zamiar go wrzucić w crona. Do rzeczy Problem dalej aktualny. Zastosowałem się do wskazówek mortus'a oraz lobopol'a. Obecna wersja wygląda tak:
Coraz bliżej z tą różnicą, że mechniz wie, że próbuję oszukiwać, oprócz komunikatu, że Unauthorized to odesłany nagłówek wygląda tak:
Hmm martwi mnie ten czas... oraz ten cache-control Any IDEAS? Ten post edytował rob_roy 30.06.2011, 18:08:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:http://www.php-fusion.co.uk/images/avatars/tux-pirate-av3[16536].png) Zhackowane (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) cały bajer na przesyłaniu odrazu ciasteczka z tym tokenem - prawdopodobnie ustawiają z Javascript (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
HTH! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) EDIT: Pierwsze wywołanie curla w funkcji zaloguj_mnie() można w sumie śmiało zastąpić file_get_contents() EDIT: Co do funkcji strip_tags to też jest tutaj zbędna bo jest tylko jeden taki input - w ogóle uważałbym z tą funkcją bo może zgłupiec gdy na stronie są błędy (niedomknięte tagi itp..) Ten post edytował Sephirus 1.07.2011, 07:34:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 11:36 |