Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP] Pomoc - licznik głosow., HELP
--kamil--

Goście

Mam zamiar zrobic strone na ktorej beda dwie mozliwosci do glosowania...
Chce aby po kliknieciu w jedna mozliwosc doliczalo glos do licznika glosow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jeżeli ktos wie jak zrobic taki skrypt to prosze bardzo o pomoc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
-kamen-

Goście

ja sie na tym nie znam za bardzo moge zalozyc strone na kazdym nieplatnym hostingu wiec cos wybierzcie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

chodzi o taka strone zeby mozna bylo glosowac np.: justin bieber vs pudzian czy cos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Po zaglosowaniu powinno sie otwierac okno ze sledzikiem i tam osoba bedzie musiala wyslac wiadomosc (reklame strony) a potem przenosi ja do strony finalowej na ktorej bedzie cos pisalo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kto sobie z tym by poradzil? bo opisalem na razie to troche chaotycznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
markonix

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(kamen @ 30.06.2011, 17:23:34 ) *
kto sobie z tym by poradzil? bo opisalem na razie to troche chaotycznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dam sobie radę, miałem bardziej chaotycznych klientów (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 8.10.2025 - 21:36