![]() |
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Zastanawia mnie czy ktoś już z forumowiczów ma dostęp do Google+ i podzieli się wrażeniami oraz zaproszeniem :-)
Całe Google przeszło przebudowę niektórych elementów serwisu, głownie wyglądu, jak oceniacie nowe zmiany? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że google+ się nie przyjmie... za dużo tych portali społecznościowych.
Cytat Całe Google przeszło przebudowę niektórych elementów serwisu, głownie wyglądu, jak oceniacie nowe zmiany? Zmiany moim zdaniem na plus. Tylko, żeby nie przesadzili w przyszłości z bajerami, gdyż główna zaleta Google - prostota w obsłudze - może odejść w niepamięć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Podoba mi się wyszukiwanie obrazami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Myślę, że google+ się nie przyjmie... za dużo tych portali społecznościowych. Google chyba jakoś specjalnie nie musi się "przyjmować" bo ono po prostu jest. Na filmikach prezentujących Google+ widziałem parę fajnych rzeczy, w dodatku fajnie rozwiązanych, chętnie się tym pobawię. Podoba mi się wyszukiwanie obrazami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rewelacyjna rzecz, własnie jakiś czas temu czegoś takiego potrzebowałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ponadto działa to nadspodziewanie dobrze. Znajduję po miniaturce oryginał, podobne, ect. Ciekawe jak sobie z ludźmi radzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 03:55 |