![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Musialem napisac tego posta. Chcialbym bardzo pogratulowac strony php.pl, widac ze oplacalo sie czekac. Naprawde duzo pracy musialo zostac wlozone, zeby strona wygladala tak jak wyglada. Jeszcze raz gratuluje ! Tylko tak dalej. Pozdrawiam. BTW Mysle ze pod tym postem powinno byc donajmniej tysiac o podobnej tresci. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2004 Skąd: Kijów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wreszcie :] Strona dlugo oczekiwana, na pewno zostal wykonany kawal dobrej roboty ale ja bym sie raczej skupil na wadach: w stosunku do pierwszej wersji przedstawionej przez larka lay zostal wg mnie zbyt bardzo uproszczony, nie wiem czy dobrym pomyslem jest ograniczenie sie do top-u. Poza tym nie podoba mi sie sposob przekazywania tresci w newsach, w wersji "demo" tak ją nazwe bylo zdecydowanie lepiej - czcionka byla mniejsza to raz, a dwa to bardziej pasowal mi tamten uklad. Troche sie wiecej spodziewalem w wersji finalnej, no ale coz... nie narzekac tylko zyc dalej (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 02:36 |