![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. mam pytanie, (bo wiadomo posiadanie pirackiego oprogramowania na windowsie jest nielegalne) ale dzis rano naszlo mnie takie pytanie, a co z oprogramowaniem pirackim emulowanym na chociazby Wine?
Ten post edytował djbarca 26.06.2011, 16:52:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz się bawić w posiadanie "leganego" i nielagnego oprogramowania przed kontrolą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) najlepszym sposobem byłoby truecrypt
pobawić się troszkę i zrobić na zasadzie w czasie włączania komputera pyta Cie o hasło (w zależności od hasła uruchamia ci konrketny system) np: dla hasla "moje_haslo" odpali ci fajnie np ubuntu z 100% softem dla hasloa "a_kij_tam_w_oko" odpali ci Twój system ^^ takie rozwiazanie miałem jakiś czas temu ale do krycia informacji przed mą "kobieta" ktora namietnie lubila szperać w moim kompie ;p ale do tematu: licencja to licencja na oprogramowanie i tyle . To co nielegalne na windowsie, bedzie nie legalne na kazdym systemie operacyjnym (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Hpsi+ 27.06.2011, 11:55:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 15:23 |