![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym wątku proszę zamieszczać pytania dotyczące skryptu "Coppermine Photo Gallery"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Moje pytanie jest takie, czy da się zrobić tak aby z poziomu administratora w tabeli "szczegóły" głosowania zamiast adresu IP użytkowników wyświetlał się ich nick. Chodzi o to że na stronie jest dość dużo zdjęć, przyjęliśmy zasadę że oceny wystawiane od 4 w dół czyli 3, 2 i 1 użytkownik musi uzasadnić, ale zawsze trafia się jakaś "czarna owca" która tego nie zrobi i namierzenie jej po adresie IP jest bardzo ciężko, a czasem wręcz nie możliwie, stąd moje pytanie odnośnie tej przeróbki czy jest to w ogóle możliwe. TUTAJ znajduje się mała podpowiedz o co konkretnie mi chodzi. Witam Moje pytanie jest takie, czy da się zrobić tak aby z poziomu administratora w tabeli "szczegóły" głosowania zamiast adresu IP użytkowników wyświetlał się ich nick. Chodzi o to że na stronie jest dość dużo zdjęć, przyjęliśmy zasadę że oceny wystawiane od 4 w dół czyli 3, 2 i 1 użytkownik musi uzasadnić, ale zawsze trafia się jakaś "czarna owca" która tego nie zrobi i namierzenie jej po adresie IP jest bardzo ciężko, a czasem wręcz nie możliwie, stąd moje pytanie odnośnie tej przeróbki czy jest to w ogóle możliwe. TUTAJ znajduje się mała podpowiedz o co konkretnie mi chodzi. Nikt nie potrafi tego zrobić czy też nikt się nie zna lub nie wie?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 14:22 |