![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robie w celach naukowych plugin do komentowania wszystkiego co sie chce- narazie pod uwage wzialem content.
w szablonie newsa includuje component i ten poprawnie sie laduje. w action dalem mu link do danego artykulu. Teraz w jaki sposob wywolac zapis do bazy-tzn. zeby po wyslaniu postem odswiezyla mi sie strona i dodal wpis do bazy. Potrzebny jest do tego routing zeby najpierw wszedl do pluginu/componentu? jakos sie zgubilem patrzac na przykladowe pluginy z symfony |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 7 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz sobie na stronie Symfony jak zrobione są gotowe pluginy tego typu (podałbym link ale wyświetla mi się "Wpisałeś link do strony do której administrator nie pozwala linkować") Używałem tylko sfPropelActAsCommentableBehaviorPlugin ale pozostałe, sądzą po opisach mają podobną funkcjonalność(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 22:04 |