![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Piszę skrypt do autorskiego Panelu Admininistratora i chciałbym, aby po zalogowaniu była możliwość przejścia do niego. Zrobiłem już tak, aby po zalogowaniu administrator miał możliwość przejścia po przez link, ale coś nie działa. Linki wyświetla mi się www.moja-strona.pl/administrator/index.php ,a chciałbym, aby był www.moja-strona.pl/administrator/index.php?token=7dadca005ce29a64 . Takie rozwiązanie widziałem w PHP Fusion więc wiem, że jest to wykonalne, ale tak jak już pisałem efekt nie jest taki na jaki liczyłem. Proszę o pomoc!
Skrypt funkcji:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki thek. Bardzo wyczerpująca temat odpowiedź. Teraz już wiem jak mogę rozwiązać swój problem.
Mam jeszcze pytanie odnośnie sesji. Co z bezpieczeństwem bo czytałem, że można przejąć sesję? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jeszcze pytanie odnośnie sesji. Co z bezpieczeństwem bo czytałem, że można przejąć sesję? Zależy... jeżeli masz swój hosting (nie współdzielony) Zawsze możesz zmienić ścieżkę gdzie zapisywane są sesje, ew. napisać session handlera. Jak dla mnie podejście thek'a jest mniej właściwe od tego, które zademonstrował nospor http://nospor.pl/opcje-dwuwartosciowe-przechowywanie.html Ten post edytował Fifi209 17.06.2011, 13:15:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 04:57 |