Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> MVC + Smarty
Marys91

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
jak się ma MVC do Smarty? Mam teraz np. stworzony widok logowania, rozumiem że teraz robię kontroler, który sprawdzi poprawność danych (walidacja) jeśli wszystko dobrze to wyślij do modelu, model zwraca i wszystko wraca do kontrolera, który decyduje o widoku. Ktoś mi podpowie jak to mniej więcej powinno wyglądać w SMARTY?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
LSM

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Po pierwsze herezje z reguły bywają twórcze, przynajmniej dla mnie bo jestem wierząco niewierzący. Po drugie jako moderator powinieneś ograniczyć się do przeniesienia tematu i nie wdawania się w obronę którejkolwiek ze stron. Stronniczość moderatorów działa zawsze na niekorzyść forum. Ponownie - jeśli forum.php.pl ma być prywatnym obozem ludzi trzymających władze to proszę bardzo ale odstraszacie wielu którzy na to forum wchodzą.

"Ręce mi opadły gdy widziałem kod" - to se przykręć człowieku bo mi nie opadają nawet jak widzę beznadziejne kody, dlaczego ? Bo ROZUMIEM ludzi którzy się dopiero uczą.

Powinna być moderacja moderacji.

"kompletnie leżały i kwiczały" - a co Ty świnia ?

Właśnie o to mi ludzie chodzi - wyrażajcie się jak ludzie a nie jak świnie, gbury i prostaki ehhhhhh ...
Ja nie kwiczę bo nie jestem świnia, ręce mi nie opadają bo mam je przypięte na ścięgna hehe... Logika w programowaniu ? Najpierw logicznie zacznijcie myśleć potem programujcie maszyny.

Kończe te bzdety. Róbcie sobie dobrze ale jeśłi tak ma wyglądać moderacja to ja dziękuję.

Moderator == zero stronniczości. po co bronisz Zyxa ? Bezsensu w ogóle. Nie rozumiem intencji, logiki tego forum. Żenada jak dla mnie, Mam swoje lata i nie pozwole nigdy żeby ktoś pokroju Zyxa (nie chce mi się cytować innych jego postów a nie jeden przeczytałem) bluzgał mi w metaforze że "nie wiem o czym mówię".

Sory Thek ale na moderatora po prostu się nie nadajesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Zakończyłem temat. A moderator pierdzieli bzdety. Dopóki mnie nie zbanujecie będę starał się krytycznie krytykować niekrytykowane.

Pozdrawiam ludzi myślących inaczej.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 10.10.2025 - 07:00