![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Piszę skrypt do autorskiego Panelu Admininistratora i chciałbym, aby po zalogowaniu była możliwość przejścia do niego. Zrobiłem już tak, aby po zalogowaniu administrator miał możliwość przejścia po przez link, ale coś nie działa. Linki wyświetla mi się www.moja-strona.pl/administrator/index.php ,a chciałbym, aby był www.moja-strona.pl/administrator/index.php?token=7dadca005ce29a64 . Takie rozwiązanie widziałem w PHP Fusion więc wiem, że jest to wykonalne, ale tak jak już pisałem efekt nie jest taki na jaki liczyłem. Proszę o pomoc!
Skrypt funkcji:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po waszych wypowiedziach zdecydowałem się na zrobienie tego na sesjach, ale mam pytanie czy jest sposób, aby przy dodawaniu admina była możliwość wybrania mu konkretnych uprawnień czyli np. mamy podane Newsy, Galeria, Panele, Ustawienia, a ja zaznaczę mu tylko uprawnienia do Newsy i Panele i tylko do tego będzie miał dostęp?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 06:03 |