Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> MVC + Smarty
Marys91

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
jak się ma MVC do Smarty? Mam teraz np. stworzony widok logowania, rozumiem że teraz robię kontroler, który sprawdzi poprawność danych (walidacja) jeśli wszystko dobrze to wyślij do modelu, model zwraca i wszystko wraca do kontrolera, który decyduje o widoku. Ktoś mi podpowie jak to mniej więcej powinno wyglądać w SMARTY?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
LSM

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Można myśleć i można zanosić się myślami ku niebu... pamiętajcie, że początkujący użytkownicy komputerów (ehehe) nie lubią takich sformułowań które trafiają do ich żołądków. Ja rozumiem że niektórzy specjaliści mają dosyć naiwnych postów ale to nie usprawiedliwia ich w agresywnym zachowaniu. Fajnie jest uważać się za super programistę ale naprawdę - przydałby się temat "kultura wypowiedzi" bo z cfaniactwa zawsze się smiałem i smiać będę. Albo to będzie forum dla wszystkich albo dla grupy specjalistów wyrzywających się na tych którzy potrzebują pomocy. Akysz.

A to że jakiś użytkownik użył przekleńsrtw potwierdza moją tezę o tym że przydałby się temat "kultura wypowiedzi". Basta rabata prasta idę na piasta (pyszne piwo i można gratis zgarnąć kolejne jak ma się ładne oczy).

Fuj nie nawidzę być spamerem ale to forum widać tego potrzebuje.

p.s chodzi mi najbardziej o to że moderator powinien być od przenoszenia lub usuwania postów które się powtarzają - co mnie obchdozi opinia kogoś tam że "kolejny temat wałkowany, i nie chce misię..." nudno czyta się takie posty. Po prostu....

"To nawet ze zdrowym rozsądkiem nie ma nic wspólnego," Zdrowy rozsądek ? To ja poproszę jeszcze definicję rozsądku i może jakiś wzorzec hehe ... ktoś próbuje, a odrazu mówi się w domyśle na niego głupek. Litości.... Jak widze posty któ?e nie zasługują na moje zainteresowanie to wole na nie nie odpisywać niż dawać komuś powody żeby mi na priva bluzgi wywsyłał, nie szkoda to czasu ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post edytował LSM 16.06.2011, 20:02:51
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 20:29