Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> MVC + Smarty
Marys91

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
jak się ma MVC do Smarty? Mam teraz np. stworzony widok logowania, rozumiem że teraz robię kontroler, który sprawdzi poprawność danych (walidacja) jeśli wszystko dobrze to wyślij do modelu, model zwraca i wszystko wraca do kontrolera, który decyduje o widoku. Ktoś mi podpowie jak to mniej więcej powinno wyglądać w SMARTY?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
LSM

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

A co do krytyki to dzielę ją na konstruktywną i destruktywną i z całym szacunkiem do wiedzy i doświadczenia Zyx'a bo uważam go za rozumnego programiste - to jednak jego wypowiedzi wkładam do szuflady krytyki destruktywnej. Jak coś się nie podoba to nie odpisywać, jak odpisywać to pomagać i nie sprowadzać ludzi do krawężnika. To jest twórcze działanie. I taki widzę sens istnienia forum.

Teksty typu "słabo mi się zrobiło jak zobaczyłem Twój kod..." świadczą tylko o jednym ale to nei forum psychologiczne także daruje sobie. :-)

I właśnei tak się dzieje jak emocje biorą górę nad logiką - powstaje seria idiotycznych postów (moich także nie jestem wyjątkiem) bo wszystko odbywa się na zasadzie - atak - obrona.
Używać kurna prostych form: wydaje mi się, moim zdaniem, uważam, że - i już ! A jak ktoś ma za dużo energii to niech na boks pochodzi przyda mu się.

Można usunąć mój spamerski post.

Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 6.10.2025 - 02:31