![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam,
jako że ostatnio ciągle się przemieszczam potrzebuje czegoś mniejszego i lżejszego od laptopa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I tutaj moje pytanie jaki netbook najlepiej mi zastąpi laptopa? Powinien wytrzymać netbeansa i firefoxa. No i jeśli ktoś z was posiada już netbooka to niech powie jak się na tym programuje, bo klawiatura zdaje się być maciupka. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Im mniej tym lepiej (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
1000-1200zł przewidywał bym na ten cel. Najważniejsze aby netbook nie zamulał ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1000-1200zł przewidywał bym na ten cel. Nie wróżę nic w tej cenie co spełni poniższy punkt: Najważniejsze aby netbook nie zamulał ... Sam kupiłem netbooka w UK, będąc tam w ferie, kupiłem go 400zł taniej niż w Polsce, gdzie kosztował 1600zł. Jestem z niego średnio zadowolony, netbeans'a sobie tam nie wyobrażam władować, takie netbooczki dobre są o napisać dokument w wordzie, sprawdzić pocztę, czy pogadać na gg czy fejsie. No ewentualnie można podpiąć do TV i oglądać filmy, o filmach w rozdzielczości 1080p na youtube (full screen) możemy zapomnieć, z 720p jest podobnie, choć nie tak tragicznie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 01:31 |