![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Napisałem własną funkcję do wyboru nazw drużyn z bazy danych za pomocą: <select name=""> o nazwie drużyna. Kiedy użyłem ją we wcześniejszym pliku działała bez zarzutu, ale po próbie wykorzystania jej w następnym już nie. Jak ktoś jest wstanie mi powiedzieć dlaczego to by było super (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ciąg Dalszy Postu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kod Funkcji druzyna($a) z pliku o nazwie druzyna.php:
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wyskakują żadne błędy, ale wygląda na to jak by funkcja przestała zwracać wybraną drużynę. Zmienna $nazwa jest cały czas pusta.
Sam formularz się pojawia tylko nie zapisuje tego co powinna ta funkcja zwrócić do zmiennej do której jest przypisana. Jakiś błąd wywala Ci? jeśli nie to czy masz włączone error_raporting ? Jak sprawdzić czy to jest włączone ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 17:43 |