![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie ma praktycznie o tym informacji w internecie a dokumentacja opublikowana przez allegro powoduje że nóż się w kieszeni otwiera. Mam pytanie, dostałem gotowy moduł dla Allegro API który działał dwa lata temu i od tego czasu nie był używany. Dzisiaj, po zaktualizowaniu kategorii, gdy próbuję dodać testową aukcję , pojawia się komunikat: SOAP-ERROR: Encoding: object hasn't 'fvalue-date' property Jedyne co zdążyłem odkryć, to że allegro dnia 26-go Maja tego roku, wprowadziło pewne zmiany w api. Dokładnie chodzi o to: http://allegro.pl/webapi/documentation.php/show/id,113 Pytanie jest, jak to ugryźć ? Ew. czy jest na forum osoba, która kiedykolwiek korzystała z allegroWebapi i moglaby podpowiedzieć coś odnośnie postawienia całego modułu od nowa.. ? Obecny nie był aktualizowany od dwóch lat a ja zwyczajnie nie rozumiem co mam zmienić, aby powyższy komunikat nie pojawiał się.... Proszę o pomoc. Ten post edytował mambus 13.06.2011, 15:02:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Komunikat "Atrybuty zostały określone w sposób nieprawidłowy" raczej nie pochodzi od allegro, oni zwracają bardziej precyzyjny komunikat. Do zbadania co jest nie tak potrzebny byłby właśnie ten komunikat od allegro wyrzucony przez wyjątek. Spróbuj go uzyskać, jeśli Ci się nie uda to pokaż nam metodę execute i inne z nią powiązane.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 15:04 |