![]() |
![]() |
-KadrO- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Problem mój jest taki. Otóż chciałbym, by download plików (dokumentów) wyglądał u mnie podobnie jak przedstawiony na tym zdjęciu. Mój skrypt wygląda tak :
O co mi chodzi? Otóż nie potrafię (nie wiem jak), pobrać informacje o wielkości plików, rozszerzeniu i ostatniej ich edycji. No i także o ilości pobranych, ale za to to już w ogóle się nie zabieram. Nie potrzebuję pomocy w html czy css, bo wiem jak to wszystko samemu ułożyć, aczkolwiek jakbym nie próbował użyć funkcji filesize, jakoś mi to nie idzie. Przypominam że jestem początkującym. Bardzo prosiłbym o jak najszybszą pomoc. Z góry dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
A próbowałeś wykorzystać w praktyce to, co napisał nospor? Opcjonalnie pomoce z manuala, np. przykład #1.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś wykorzystać w praktyce to, co napisał nospor? Opcjonalnie pomoce z manuala, np. przykład #1. Ale jak mam to wypróbować... Gdy wpisuję katalog, tzn. chcę zawartość tego katalogu, to w skrypcie mam zapisane nie tylko wyświetlanie nazw jako linków, ale także dane o rozmiarze plików czy ostatniej modyfikacji... Gdy zastosuję to co zaproponował nospor, to wyświetlają mi się jedynie nazwy, w dodatku wygląda to tak : . .. nazwa nazwa A nie wyświetla daty czy rozmiaru. Gdy natomiast nie wpiszę żadnego katalogu, zostawię '.', czyli to co mam przy indexie, wyświetla wszystko idealnie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 18:02 |