![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 1 Dołączył: 12.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat powoduje wyświetlenie kilkunastu linijek kodu z adresem itp w tym /slowo-kluczowe-id22.html więc nie wiem dlaczego jest lepsze od ałć :/ A kto powiedział że jest lepsze?dałem ci print_r($_SERVER); byś sobie zobaczył co gdzie co jest i byś wybrał najlepsze. Wybrałeś $_SERVER[ 'REQUEST_URI' ]; i zrobiłeś to co miałeś zrobić. Cytat W jaki najprostszy sposób to rozwiązać by nie obciążać serwera wyrażeniami regularnymi? Przecież napisałem: substr().Jeśli zaś piłeś do tego co powiedziałem: Cytat Gdybyś jednak zastosował się do mojej pierwszej podpowiedzi to byś się nie musiał później bawić w to. no ale Twoja sprawa. To ja mówiłem o tym:Cytat Żeby to ci działało, to zapewne to obrabiasz albo w .htaccess albo w php. To nie możesz od razu tak obrabiać by tę wartość mieć? Cytat substr używam często ale co mi da ucięcie wyrażenia skoro słowo kluczowe w każdym przypadku będzie innej wielkości. No i co z tego ze będzie różnej długosci? Długość całego tekstu znasz, długość tekstu z idxx.html - znasz. Nie umiesz odjąc jednej wartosci od drugiej? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 17:34 |