![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Czy jest ktoś, kto ma trochę wolnego czasu i chciałby zbudować duży serwis w zamian za udziały ? Gdzie są Ci ludzie, co kiedyś przystępowali do większego projektu, aby wspólnie go prowadzić i starać się wypromować.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Trochę wolnego czasu nie wystarczy na stworzenie i wypromowanie dużego serwisu. Jarre1987, Twój tok myślenia przyprawia mnie trochę o mdłości (" jeżeli komuś zależy tylko na kasie(...)"). Zrozum, że niektórzy potrzebują do życia czegoś więcej niż powietrza. Nie wiem skąd się w ludziach bierze roszczeniowa postawa.
Ostatnimi czasu definicja słowa "wolontariat" została rozciągnięta do granic możliwości. Zdecyduj się, czy rozmawiamy o pozyskiwaniu darmowej siły roboczej (mam ekstra pomysł, potrzebuje wykonawcy za darmo), czy o wspólnym przedsięwzięciu kilku pasjonatów (mamy pasję, może by coś zrobić w tym kierunku?). Jeżeli masz konkretny, mający duże szanse powodzenia, przemyślany pod wieloma aspektami pomysł - zawsze możesz poszukać dotacji na rozwój, zainwestować trochę gotówki lub (w przypadku jej braku) wziąć kredyt. Skoro pomysł ma być dochodowy, dlaczego miałbyś się dzielić w przyszłości zyskami? Uważam, że praca na rzecz jakiegoś większego projektu może być fajnym doświadczeniem. Jeżeli ktoś przedstawi mi plany o solidnych podstawach, również te dotyczące podziału prac - wtedy można zacząć się zastanawiać. Już ja widziałam świetne pomysły, które stawały na samym początku. Ty natomiast narzekasz na brak chętnych na "zbudowanie dużego serwisu w zamian za udziały". Nie ma to jak konkretna informacja. I tak na marginesie, mówisz o braku chętnych. A myślisz, że co my tutaj robimy? Kokosy zbijamy na pomaganiu innym?
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:43 |