![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Czy jest ktoś, kto ma trochę wolnego czasu i chciałby zbudować duży serwis w zamian za udziały ? Gdzie są Ci ludzie, co kiedyś przystępowali do większego projektu, aby wspólnie go prowadzić i starać się wypromować.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jeżeli komuś zależy tylko na kasie, to równie dobrze może sobie napisać na czole: "zrobię komuś dobrze za 2000 zł". Chyba za bardzo przechodzisz w skrajność. To, że ja pracuję za pieniądze nie oznacza, że będę komuś robił dobrze, niezależnie za ile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cytat Załóżmy czysto teoretycznie, że google rekrutuje i daje na start fajną sumkę - mówimy o Polskich stawkach. Myślę, że każdy by poszedł bo wie, że pracuje w najlepszej firmie i z najlepszymi ludźmi w branży. Co innego poważna firma, gdzie ma się szanse na rozwój i może trochę popracować za friko więdząc, ze to się najprawdopodbniej opłaci, a co innego jakaś agencja która szuka jeleni.Gdyby taką samą stawkę zaoferowała jakaś agencja reklamowa, podejrzewam, że nie zdecydowałby się na taką pracę. I tak, przenoszę, bo widzę temat zmierza do czego innego. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba za bardzo przechodzisz w skrajność. To, że ja pracuję za pieniądze nie oznacza, że będę komuś robił dobrze, niezależnie za ile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Co innego poważna firma, gdzie ma się szanse na rozwój i może trochę popracować za friko więdząc, ze to się najprawdopodbniej opłaci, a co innego jakaś agencja która szuka jeleni. W takim razie co byś zrobił, jeżeli jakiś start-up zostałby wsparty przez inwestorów, projekt miałby szanse na sukces i bardzo wysoki wspolczynnik rozwoju. Chcialbys wtedy za darmo pracowac ? Pytam poniewaz chcialbym wiedziec co inni sadza o tym (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 12:08 |