![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taką konfiguracje w pliku css
A strone w html-u mam wykonana z dwoch ramek tzn. na górze odsylacze, a w dolnej ramce wyswietlane sa zawartosci odsylaczy. Teraz mam pytanie: Dlaczego dzieje się tak, że jak kliknę w odsyłacz, który znajduje sie w górnej ramce, to link active jest faktycznie koloru czerwonego, ale jak klikne pozniej w dowolne miejsce strony to mi ta czerwień znika na czarny?? I nie wazne czy klikne w dolnej czy gornej ramce . Z góry dzieki za podpowiedzi P.S. Odnosniki mam zrobione w tabeli. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zauważ kolego askone, że jak zmienisz visited oczywiscie kolor na red, to podczas wyswietlania strony, one sa non stop czerwone.
A mi chodzi o to, ze otwierasz strone odnosniki sa czaarne, najezdzasz zielone, klikasz sa czerwone i ok. Tyle ze jak klikne jest czerwony kolor, ale pozniej jak klikne w dowolnym innym miejscu ten czerwony kolor zmienia mi sie na czern. I w tym sek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ze jak pozniej klikne w innym dowolnym miejscu to ta czerwien ma byc caly czas i w momencie gdy przejde do innego odnosnika to przeskakuje mi na drugi odnosnik itd itp |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 09:09 |