![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 55 Dołączył: 1.06.2010 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie... Zabawa polegająca na stworzeniu skryptu przez NAS!
Stworzę prosty skrypt, moi userzy to a, b, c: a:
b: c:
Nota: c mógłby krzyknąć "ERROR", zacytować pana b, a następnie wstawić lepszą wersję linijki kodu pana b, np.: SWAP Cytat(b)
I teraz kolejny user, np. a mógłby dokleić: SWAP OK
Całość skryptu to:
Mam nadzieję, że rozumiecie i macie ochotę na zabawę... Można stworzyć coś fajnego (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Albo coś na prawdę głupiego... Zależy to od nas ;D Pozwólcie, że rozpocznę... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ale się namęczyłem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jak widać to co teraz czytasz nie należy do kodu wormart'a... Nikt nie mówi, że nie można objaśnić części swojego kodu właśnie tu, bez cytatu etc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował ixpack 8.06.2011, 10:15:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem będzie taki, że grafik nie musi opierać się na kogoś funkcjach założeniu, tylko zaczać początek. A mi np. ten "debuger" wymawiając na głos nie może przejść przez gardło (nie będę kłamał i nazywał czegoś nie takim jakim jest).
Nie uda się to. Jestem sceptyczny, zgorzkniały i nie mam wiary. Ale moim zdaniem bardzo ciężko będzie stworzyć coś fajnego, większego pracując jakby w grupie gdzie każdy dopisuje co chce. To tak jakby ten wormart miał być komiksem, też takie coś ciężko stworzyć a i tak łatwiej niż program. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 08:04 |