![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 11 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Fatal error: Declaration of Guitarist::addInstrument() must be compatible with that of Musician::addInstrument() in /opt/lampp/htdocs/nauka/index.php on line 26 Cześć (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) U góry kod php i błąd wie ktoś w czym problem tu jest? bo ja nie umiem sb z tym poradzić:/ obiektowego uczę się pare dni dopiero jak coś... Z góry thx.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EDIT: linia 26 nie,
czyli linia 21 to błąd. ten fragment porostu nie ma znaczników php i zapominałem się(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował plej 7.06.2011, 09:33:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 2 Dołączył: 8.10.2010 Skąd: Poniemieckie miasto przesiedleńców Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety ale wyboru nie masz wielkiego, szczególnie w dziale "dopiero zaczynam", zawsze ktoś może Ci polecić czytanie dokumentacji oficjalnej PHP itd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ta książka Hasina Haydera nie jest ideałem, ale na pewno pozwoli Ci zrozumieć MVC (trochę pokaleczone, ale trudno) no i podstawę konstruowania aplikacji w oparciu o strukturę index.php + .htaccess + router + dispatcher myślę, więc (o zgrozo) że jest warta tych 37 złotych na helionie pod warunkiem, że po jej przestudiowaniu i przebrnięciu przez przykładową aplikację, zaczniesz to konfrontować z innymi źródłami wiedzy i odnajdziesz oraz zrozumiesz co w niej jest nie tak, w końcu na błędach też można się czegoś nauczyć... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 12:30 |