![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za bzdura? Zauważyłem, że to nowa moda u moderatorów. Jeżeli chcecie dostawać PW, to może napisać skrypcik generujący PW? Albo blokujecie i piszecie dlaczego (np. zablokowany z przyczyn regulaminowych) albo nie róbcie sobie jaj. Zwłaszcza, że nie ma żadnych zasad i jeden wątek jest blokowany, a w innym, podobnym moderator odpowiada. NIE podam przykładów.
Pozdrowienia dla moderatorów! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Pora na wątek, który skłonił mnie do wysmażenia posta:
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=13707&highlight= Gdzie jakaś konsekwencja? Nie wiem o jakiej konsekwencji mówisz, jezeli chodzi Ci o to, dlaczego to nie ja zablokowałem wątek to już wyjaśniam: ostatnio niestety brak czasu nie pozwala mi dokładnie śledzić forum, a nawet może się tak zdażyć, że przez kilka dni w ogóle nie będę tu zaglądał, dlatego dałem znać spenowi aby zablokował wątek i aby to do niego autor kierował PW - spen siedzi częściej na forum, więc szybciej może zareagować i odblokować wątek. A jeżeli nie rozumiesz dlaczego wątek został zablokowany, to spenalzo już udzielił Ci odpowiedzi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:22 |