![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za bzdura? Zauważyłem, że to nowa moda u moderatorów. Jeżeli chcecie dostawać PW, to może napisać skrypcik generujący PW? Albo blokujecie i piszecie dlaczego (np. zablokowany z przyczyn regulaminowych) albo nie róbcie sobie jaj. Zwłaszcza, że nie ma żadnych zasad i jeden wątek jest blokowany, a w innym, podobnym moderator odpowiada. NIE podam przykładów.
Pozdrowienia dla moderatorów! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taaaa, a gdzie powiedziałem, że blokowanie wątku to zły pomysł. Cztery odpowiedzi a jedynie z wypowiedzi wassago wynika, ze mnie zrozumiał. Przepraszam, może dałem zły temat. NIE irytuje mnie zamykanie/blokowanie wątków, też wkurza mnie bałagan. Doceniam również wkład większości moderatorów i opiekunów w syzyfową pracę mającą na celu uporządkowanie forum. Podkreślam - większości.
Pora na wątek, który skłonił mnie do wysmażenia posta: http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=13707&highlight= Gdzie jakaś konsekwencja? @its_me: nikt mi jeszcze nie zamknął wątku, mam nadzieję, że nie będzie musiał Przepraszam wszystkich moderatorów i opiekunów, którzy poczuli się urażeni, ale może nie zaprzeczajcie sobie nawzajem i ustalcie standardową procedurę. Bo na razie większość robi dobrą robotę, a niektórzy bawią się w Boga. PS. Proponuję zablokować wątek, bo może ciągnąć się w nieskończoność. W każdym bądź razie ja nie zamierzam już się na ten temat wypowiadać. Ewentulne bluzgi pod moim adresem tudzież konstruktywną krytykę proszę kierować na PW. Update: 2004.03.20, 15.55 Jako że sam proponowałem zablokowanie wątku, więc odpowiedzi na posty, które uznam za skierowane do siebie będę kierował na priv. PS. Przepraszam za burzę wywołaną zupełnie subiektywnym odczuciem, które uznałem za stosowne upublicznić. Może lepiej zatrzymać tego opinie dla siebie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:42 |