![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ostatnio okoliczności zmusiły mnie do korzystania z CodeIgnitera z jego wersją MVC. I nawet sobie radzę, nie o to chodzi. Tylko tak ciekaw jestem ilu z Was używa MVC (w dowolnym frameworku lub bez) a ilu pozostaje przy "staroświeckim" stylu? Edit: ojej, i gdzie moja sonda? Tak się starałem. Możecie w takim razie odpowiedzieć tylko: używam/nie używam w odpowiedzi? Ten post edytował konrados 2.06.2011, 18:50:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobrze bastard13 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Już jestem przekonany, właśnie ściągnąłem Kohanę i z nią walczę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cytat Ja staram się od niedawna pisać wszystko zgodnie z MVC... Polecam Ten artykuł aby zrozumieć co to w ogóle jest to MVC.. No ja też już mam teraz taki zamiar, ale powiem, że ten artykuł mi nieco zamieszał w głowie - widok odwołujący się do modelu? A już myślałem, że zaczynam kumać MVC... Ale poza tym blog bardzo ciekawy. Dzięki Wam za wszystkie odpowiedzi. Szkoda, że tak mało głosów, bo miałem nadzieję jeszcze na "sondę" pt. jaki framework, ale pewnie znowu wyjdzie "100%" czyli jeden głos będzie:) Ten post edytował konrados 2.06.2011, 21:50:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 18:58 |