![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za bzdura? Zauważyłem, że to nowa moda u moderatorów. Jeżeli chcecie dostawać PW, to może napisać skrypcik generujący PW? Albo blokujecie i piszecie dlaczego (np. zablokowany z przyczyn regulaminowych) albo nie róbcie sobie jaj. Zwłaszcza, że nie ma żadnych zasad i jeden wątek jest blokowany, a w innym, podobnym moderator odpowiada. NIE podam przykładów.
Pozdrowienia dla moderatorów! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ja proponoje tak:
- sprawdzic poprawnosc posta - jezeli jest niezgodny z regulaminem to wyedytowac poprawic - nastepnie zapisac - zoabczyc czy jest OK teraz -w yslac PW do autora z przeprosinami ze go poprawilismy odrazu w ramach zadoscuczynienia dodaj go do grupy moderatorow - nastepnie wracamy do watku analizujemy problem i odpowiadamy - jezeli nie znamy rozwiazania to sleczymy nad problemem az bedziemy znac odpowiedz - w przypadku braku mozliwosci odpowiedzenia wieszamy sie w trybie natychmiastowym ====================================== shima: co zablokowali Ci temat bo w temacie dalej POMOCY!!!! biedaczek nawet nie chceme Ci sie przeczytac 5 podstawowych zasad pisania postow i napisac na PW co zle zrobiles - nie chce CI sie nauczyc tego wiec my takich leniuchow bedziemy tempic tu nie jest kolko wspolnej adoracji tu sie pracuje my tu sie uczymy i uczymy innnych. A nauke aczynamy od zasad ktore Ty biedaku nie chcesz nawet przeczytac .... hlip hlip hlip Ci dranie znowu zablokowali mi temat. NIe podoba sie ..... zaparszam do manuala ksiazek www.google.pl oraz szukaj na forum ... temat blokuje niech autor napisze mi na PW co zle zrobil aaa zapomniał bym z grupa ktora moderuje odpowiednie fora rozmawia sie tylko i wylacznie na przykladach jedna z kolejnych zasad do ktorych tez Ci sie nie chce dostosowac .... normanie smiac mi sie chce gdy czytam takie marudzenie .... ogolnie to juz wiem dlaczego tygrysica zagryza swoje male . Do roboty sie wez zacznij myslec przy pisaniu wystarczy ladnie napisac temat okreslaj zwiezle swoj problem kod php oznaczyc BBCODE tak samo jak inne kody oraz w sposob jednoznaczny zadac pytanie tak aby procz Ciebie ktos jeszcze to zrozumial. Pozdrowienia dla userów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:36 |