![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, (IMG:style_emoticons/default/businesssmiley.png) mam problem z zdaniem i ogólnie z PHP. Wiem, że ma jakieś powiązanie z html i w sumie zadanie "interaktywny domek" moge zrobić właśnie w HTML-u (pewnie bym użyła atrybutu a href, ponieważ chodzi tu o to- mam np. zdjęcie z domkiem i ogródkiem, klikam na drzwi, przechodzę do zdjęcia z holem, klikam na kolejne drzwi, wchodzę do do zdjęcia z salonem a tam mam do wyboru aby klikać w balkon (przechodze na ogród) raz w kolejne drzwi (przechodzę np. do łazienki), ale musi to być w PHP-ie, bo wykładowca się uparł że mamy się posłużyć "area shape" co jest zrozumiałe i musi być użyte oczywiście "echo" (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png) , mniej więcej rozumiem jego działanie. Pewnie wyda się że pytam o głupotę, ale to jest dla mnie na prawdę potrzebne i chciałabym to zrozumieć o co w tym chodzi. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Ten post edytował posterunkowy_paproh 31.05.2011, 22:10:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<offtop>
Chryste, zostaw te studia - nie nadajesz się. I z tego co piszesz oraz Twojego podejścia, w ogóle do studiów wyższych się nie nadajesz. Wykształcenie wyższe to nie dupa, nie każdy musi je mieć. </offtop> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<offtop> Chryste, zostaw te studia - nie nadajesz się. I z tego co piszesz oraz Twojego podejścia, w ogóle do studiów wyższych się nie nadajesz. Wykształcenie wyższe to nie dupa, nie każdy musi je mieć. </offtop> Ty tez kiedyś zacząłeś się uczyć. I nadaję się na studia. Przecież od tego one są żeby się czegos na nich nauczyć. Za to Ty nie nadajesz się na człowieka. Jeśli myślisz, że jesteś mądry bo coś opanowałeś- na bank z czegoś jesteś totalną dupą wołową, więc się tak nie pusz. Jeśli ktoś w was jeszcze myśli, że mam beznadziejne podejście do nauki i czekam aż ktoś się zlituje żeby za mnie rozwiązac problem m. in. dlatego, że np. jestem jakąś różową lalą, bo nie pisze na tyle zrozumiale by skumał to cały "naród informatyków" się myli. Z tym kosmosem tak tylko napisałam, przecież wiem że każdy problem ma jakies źródło i rozwiązanie. Pewnie będzie jeszcze ktoś równie głupi się pojawi, żeby się pośmiać z kogoś kto sie czegoś uczy a raczej usiłuje(ale się nauczę). Gdybym chciała zaliczać by zaliczać to bym kopiowała od ludzi którzy już skopiowali z innych źródeł i zaliczyli, ale właśnie po to pytałam Tutaj jak się za to zabrac itd, nieważne jaka to długa droga, bo tak jest ze wszystkim i po to, żeby sie nauczyć(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) !! (IMG:http://forum.php.pl/style_images/kot-kotara.jpg) Temat: linkiKursy dla poczatkujacych Przyszłaś sobie i nagle zadanie z kosmosu? Wcześniej nie było, żadnego ćwiczenia czy wykładu? Co jakiś czas tak, ale zajęcia są dość rzadko. Bo co chwilę sa jakieś zastępstwa a że mam jeden jedyny przedmiot związany z informatyką. Dlatego pozostaje mi się uczyć we własnym zakresie. Fajna grafika z tym kotem i Javą... i tak, znam różnicę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dzięki wszystkim za linki i za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na prawdę pomogliście mi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Pozdrowienia!!!! Ten post edytował posterunkowy_paproh 2.06.2011, 17:03:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 03:01 |