![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc Wszystkim, mam taki problem... otoz kiedy wywoluje kod
to ta nowa tresc pojawia sie zanim jeszcze zostanie zakonczone fadeout... a chcialbym zeby poprzednia tresc cala zniknela, dopiero zamienilo sie na nowa tresc i potem pojawilo. W czym moze byc problem ? a moze tak zeby nie pytac juz w nowym temacie... jest mozliwosc zrobienia w skrypcie jquery warunku php ? poniewaz mam $().click i on mi sie wywoluje zawsze po nacisnieciu przycisku a chcialbym zeby sprawdzal najpierw czy uzytkownik jest zalogowany i dopiero jezeli jest to zeby ten click dzialal. Z gory dzieki za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował jacobson 28.05.2011, 10:28:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie probowalem razem z echo i bez echo i nic nie dziala zupelnie :/
Jak dodalem sobie linijke alert(islogged) w funkcji click. to po nacisnieciu wyswietla mi sie w alercie 1 tak wiec to dziala a jak sprawdzam warunek if to mi juz nie dziala :/ probowalem dac samo if(islogged) albo if(islogged == '1') albo if(islogged == 1) i nic nie dziala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zadzialalo .... brakowalo ";" na koncu linijki (po ?>) i dlatego nie dzialalo ... Nie iwem czy wypada mi juz .. ale mialbym jeszcze jedno pytanie ... poniewaz ok sprawdzam czy ktos jest zalogowany ale musze tez sprawdzic czy juz jest zapisany jak jest zeby wylaczyc mozliwosc zapisu mam cos takiego if(isenrolled != 'Zapisany'){ $(this).fadeOut(500, function(){ $(this).html('<a href="#">Zapisany</a>'); $(this).fadeIn(500); $(this).removeAttr("href"); }); }} tylko jest jeden problem bo mam tu ustawione te timeouty przez ktore jezeli ktos szybko kliknie to moze 3 razy zapisac sie na dany event.... a chcialbym zeby nie mial takiej mozliwosci. Ten post edytował jacobson 30.05.2011, 17:30:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:06 |