![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Obecnie zainstalowane mam FoxServ 3.1 Beta 1. Pracuje obecnie nad skryptami w których chce wykożystywać obsługe sesji, lecz u mnie na localu gdy chce skożystać z tej funkcji zostaje wyswietlony komunikat: Warning: open(/tmpsess_30327815cb0d422cded0f31bb534d46e, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0 Warning: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0 Jak powinien byc skonfugurowany plik php.ini aby obsługa sesji działała poprawnie?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedziała, tzn ze kiedy chce skożystać z sesji pojawia sie bład który podałem wczesniej.
Oto moje ustawienia co do sesji w pliku php.ini [Session] session.save_handler=files session.save_path=C:/WINDOWS/TEMP session.use_cookies=1 session.name=PHPSESSID session.auto_start=0 session.cookie_lifetime=600 session.cookie_path=C:/WINDOWS/COOKIES session.cookie_domain=locallhost session.serialize_handler=php session.gc_probability=1 session.gc_maxlifetime=1440 session.referer_check= session.entropy_length=0 session.entropy_file= session.cache_limiter=nocache session.cache_expire=180 session.use_trans_sid=1 url_rewriter.tags="a=href,area=href,frame=src,input=src,form=fakeentr" Pracuje na sytemie Windows ME , Czy podana konfiguracja jest poprawna ( jeżeli tak , to co moge zrobić aby sesje zaczeły działać)? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 23:05 |