![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. jestem początkująca w kwestii html. czy ktoś mógłby mi pomóc rozwiązać problem z tabelką?
chciałabym aby tytuł tabelki był oddzielony od reszty linią poziomą, natomiast w reszcie tabelki, żeby tych linii nie było. na razie rozwiązałam to za pomocą dwóch tabelek, jedna po drugiej. na podglądzie w edytorze wygląda w porządku, jednak po otworzeniu za pomocą przeglądarki są "małe niedociągnięcia". rozmiary obu ramek nie są takie same. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko taki mały problem jest, że totalnie nie wiem jak posługiwać się css.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
wiem, że trzeba pewnie być totalnym debilem, żeby tego "nie ogarniać", ale najwidoczniej nim jestem.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nie można tego zrobić nie używając css? a jeśli się nie da inaczej tego zrobić, to czy ktoś byłby tak uprzejmy i napisał kod na przykładową tabelkę z linią oddzielającą tytuł od reszty tabelki a w pozostałej części, żeby nie było linii poziomych? z góry dziękuję za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 15:15 |