![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzyłem sobie o to pętle która mi nie działa ( widać źle ją zrobiłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Błędy pewnie jak na przedszkolaka banalne ale nie mam już pomysłu. Co poprawić ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to ci podałem odpowiedź....
Skor tak jest źle: for ($i=$id;$row[0]<1;$i++) { To logiczne że tak będzie dobrze for ($i=$id;$row[0]>=1;$i++) { |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to ci podałem odpowiedź.... Skor tak jest źle: for ($i=$id;$row[0]<1;$i++) { To logiczne że tak będzie dobrze for ($i=$id;$row[0]>=1;$i++) { Mi to ni jak nie pasuje ale ok ja przedszkolak wy się znacie to podmieniam i ku nie mojemu zdziwieniu przy takim ustawieniu teraz dostaje. "Request Timeout This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'." Hosting mam płatny wiec to żadna jego wina tym bardziej ze sprawdzam ciągle tą pętle na przykładzie kiedy ma jedynie 2 razy podnieść wartość $i więc coś tu nie tak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ps Pozatym nie bardzo rozumiem dla czego podajesz mi taki kod skoro ja chcę z wartosci $row[0] = 1 poprzez wykorzystanie pętli przejść na $row[0] = 0 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 12:11 |