![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2011 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
znam tą funkcje:
document.location.href= "xxx.php"; ale ona tylko przekierowuje na dany adres potrzebuje takiej która działa w taki sposób (jak to jest w php)... ale w JS <?php include("xxx.php"); ?> czyli nie przekierowuje na inną podstronę, a wyświetla ją na obecnej pozdrawiam, z góry dzięki za pomoc Ten post edytował nakers2 18.05.2011, 13:19:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2011 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
poradziłem sobie jakoś inaczej, w js nie mogłem zrobić tego co chciałem zrobić
bo js działa w przeciwieństwie do php nie po stronie serwera, co automatycznie wszystko skreślało |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo js działa w przeciwieństwie do php nie po stronie serwera, co automatycznie wszystko skreślało zdaję sobie sprawę z tego, iż w kontekście całego tematu odpowiadam nie na temat ale język jest tylko narzędziem więc odpowiadam na to co cytuję - JavaScript może także działać po stronie serwera - google SSJS (Serwer Side Java Script) - odnośnie przeglądarek CSJS... i link do najbardziej promowanego projektu (choć SSJS w zasadzie istniał od początku samego JS) node.js |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 00:10 |