![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma to jak poprawić sobie humor prostą maturką z informatyki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
chyba jeszcze nie ma arkuszów w necie Czy ktoś z Was zdawał też infę? w każdym razie część teoretyczna b. prosta, czasu było dość można by stwierdzieć, że wymagają jedynie ogólnej wiedzy z zakresu informatyki i programowania, w sumie bystry koleś bez żadnej wiedzy załapałby z 50% conajmniej część praktyczna troszkę trudniejsza, ale też łatwa, najtrudniej czasem ogarnąć co autor miał na myśli w niektótrych poleceniach, jak będą już arkusze to przejdę do szczegółów, bo mam kilka wątpliwości brat zdawał maturę w 2008r., która była bezporównania trudniejsza, wszystko schodzi na psy... Ten post edytował rzymek01 17.05.2011, 15:03:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdawałem dzisiaj podstawę. Niby banalna, ale jednak czasu dla mnie było mało, nie potrafię zbyt szybko w myślach "interpretować" algorytmu. Nie zrobiłem jednego zadania (4c) bo zabrakło mi czasu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) / Żałuje że nie wziąłem rozszerzenie, bo podstawa nic mi nie daje do studiów na które chciałbym iść.
Btw. Bardzo się demotywuję jak czytam posty że matma rozs. była prosta (ja nie będe miał nawet 70%) i będziecie mieli po 90%. Kiedyś jak potrafiłem windowsa zainstalować to uważałem się za komputerowego guru... a tu co chwilę rozczarowania mnie takie spotykają (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował peter13135 17.05.2011, 18:18:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 22:38 |