![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Napisalem formularz, z ktorego dane wysylane sa do bazy danych. Na jednej stronie html jest formularz (method="get") i wyniki z przed glosowania pobrane z bazy. Po wyslaniu danych formularzem, wyskakuje mi nowe okienko (action=akcja.php). Chcialbym zrobic to inaczej. Chcialbym by po wcisnieciu "submit" cala akcja dziala sie na tej samej stronie na ktorej jest formularz (co mam wpisac w action?), z wyswietleniem wynikow (zaktualizowanych) po glosowaniu, jakas informacja typu "Oddales glos na x, dziekujemy". Jak mam to zrobic? Z gory dziekuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejny problem.
Sonda ktora pisze, bedzie "wrzucona" w serwisie postawionym na nuke'u. Po zastosowaniu wskazowwk co do ciastek, wyskoczyl mi taki blad: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kszo/public_html/themes/yacapa2/ theme.php:4) in /home/kszo/public_html/html/pilkarz/wiosna2004_Piast.htm on line 66 w lini 66 jest: [php:1:2cb0abd7a9]<?php setcookie("pilkarz","1",time()+7*86400); ?>[/php:1:2cb0abd7a9] Jak rozwiazac ten problem? Pomozcie, z gory dziekuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 16:39 |